Over ons

WTBM staat voor: Werktuigbouw Mulder. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van kiepers en bouwen deze graag volgens uw wensen, dus op maat. In principe is elke afmeting bespreekbaar. Daarnaast kunt u als klant kiezen voor meerdere standaard maten kiepers. Voorbeelden hiervan zijn:

  • -2m x 1,2m x 0,4m-2,5m x 1,4m x 0,4m
  • -2,5m x 1,4m x 0,5m-3m x 1,4m x 0,4m
  • -3m x 1,4m x 0,5m-3m x 1,8m x 0,4m
  • -3m x 1,8m x 0,5m-3m x 1,8m x 0,75m

Omdat wij al 15 jaar thuis zijn in het bouwen van verschillende maten kiepers, kunnen wij gemakkelijk van de standaard maten afwijken en het werktuig naar uw eigen wens maken. We bouwen zowel enkel-as, tandem-as, geremd, ongeremd, met oploopremmen als hydraulisch geremd. Naast de verschillende maten en remsoorten bent u vrij in het kiezen van de kleur. Wij garanderen dat wij expliciet gebruik maken van eersteklas materialen en originele onderdelen. Voor ons is het allerbelangrijkst dat wij een kieper bouwen die niet alleen een zeer mooie uitstraling heeft, maar daarnaast oerdegelijk is dus nog vele jaren mee zal gaan zoals u als nieuwe eigenaar gewend zal zijn. Wilt u een vrijblijvende offerte? Stuur dan een e-mail of bel rechtstreeks om uw wensen door te geven. Vertelt u ons zoveel mogelijk details, zodat wij u een passende offerte kunnen doen. En heeft u nog (andere) vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Ook voor inkoop van verschillende machines bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact

We horen graag van u

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of een belletje te doen naar het onderstaande nummer. Wij staan klaar om jou te helpen!

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 tot 12:00 uur
  • Zondag: Gesloten

  • Voor afwijkende tijden is een afspraak maken mogelijk.

Dit veld mag niet leeg zijn. Gebruik geen speciale tekens.
Het ingevulde emailadres is niet geldig.
Gebruik enkel cijfers, spaties en + teken.
Dit veld mag niet leeg zijn.Gebruik geen speciale tekens.

Het bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.