Inkoop

Inkoop van uw machines

Wellicht hebt u op uw erf, in uw schuur of in uw garage nog machines staan die u niet vaak meer gebruikt. Grote kans dat ze dan alleen nog maar in de weg staan. Het is dan eigenlijk zonde om ze ongebruikt te laten staan, want stilstand is achteruitgang. Uw tractor, houtklover of andere machine kan vaak nog vele jaren goede dienst doen. Of misschien bent u onlangs met uw bedrijf gestopt en wilt u graag afstand doen van uw overbodige machinerie?

Neem dan vrijblijvend contact op met WTBM. Wij zijn namelijk voortdurend op zoek naar machines om in te kopen. Misschien hebt u precies de machines staan die voor ons bedrijf interessant zijn.

Betrouwbaar

De betrouwbaarheid staat binnen ons bedrijf op nummer 1.

Snelle reactie

Wij streven altijd naar een reactie binnen 24 uur.

Meerdere talen

Ons team spreek meerdere talen, dus wees niet bang om contact op te nemen.

Wilt u één of meerdere machines aan Werktuigbouw Mulder verkopen, neem dan snel telefonisch contact met ons op via telefoonnummer +31(0)648356679.
Daarnaast is het mogelijk om uw aanbod rechtstreeks via e-mail aan ons door te geven op info@wtbm.nl. In dat geval is het bijzonder praktisch om met uw bericht direct een aantal foto's van de aangeboden machinerie mee te sturen. Zo hebben wij direct helder in beeld welk materieel u kwijt wilt en kunnen wij u snel en efficiënt verder helpen. Ook als u meer informatie wilt over onze machine inkoopservice, bel of mail ons dan gerust.

Contact

We horen graag van u

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of een belletje te doen naar het onderstaande nummer. Wij staan klaar om jou te helpen!

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 tot 12:00 uur
  • Zondag: Gesloten

  • Voor afwijkende tijden is een afspraak maken mogelijk.

Dit veld mag niet leeg zijn. Gebruik geen speciale tekens.
Het ingevulde emailadres is niet geldig.
Gebruik enkel cijfers, spaties en + teken.
Dit veld mag niet leeg zijn.Gebruik geen speciale tekens.

Het bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.